Friday, 18 August, 2017
Etiketat Postime të etiketuara me "Hard disk"

Etiketa: Hard disk

Teknologjia Micron dhe Intel janë duke punuar në një memori të gjeneratës së re që nga 2012. Ajo quhet 3D XPoint, dhe ka nje shpejtësi...