Wednesday, 23 August, 2017
Etiketat Postime të etiketuara me "Harddrive"

Etiketa: Harddrive

Seagate ka njoftuar se është në partneritet me DensBits në zhvillimin e SSD-ve për konsumatorë dhe ndërmarrje tregtare. Qëllimi i dy kompanive është për...