Wednesday, 23 August, 2017
Etiketat Postime të etiketuara me "HD7"

Etiketa: HD7

HTC HD7 (i njohur edhe si Schubert HTC, HTC HD3), është një smartphone i cili ka të instaluar Windows Phone 7 si sistem operativ. Telefoni është projektuar dhe prodhuar...