Saturday, 19 August, 2017
Etiketat Postime të etiketuara me "Hello Tomorrow"

Etiketa: Hello Tomorrow

Kjo garë globale çon shkencën dhe teknologjinë në një tjetër nivel.Edicioni 2015 i “Hello Tomorrow” i dedikuar për teknologjitë inovative do të përzgjedhë 30...