Saturday, 19 August, 2017
Etiketat Postime të etiketuara me "HP"

Etiketa: HP

HP të hënën në heshtje ka lansuar laptopin Chromebook 14-inç me prekje, duke ju bashkangjitur linjës ekzistuese, pra modelit 11-inç. Për çfarë nevojitet një...

Edhe pse HP po mburret për përmasat e këtij laptopi, kjo nuk do të thotë që HP po konkuron drejtëpërdrejtë me Apple. Kompania tha...

HP si kompani më shumë është e njohur për kompjuterë dhe printer, edhe pse kohët e fundit janë marr pak a shumë edhe me...

HP ka njoftuar se biznesin e tyre do të ndaj në dy pjesë ose dy kompani, njëra pjesë do të fokusohet në ndërmarrje (Enterprise) që do...

HP ka prezantuar laptopin me platformën Android, SlateBook PC, me ekran 14-inç që në vete mbart një dizajn të lëmuar. Slatebook PC është mundësuar...

Në muajin shkurt, HP kishte bërë njoftimin për lanismin e pajisjes Chromebox për të cilën nuk ofroi shumë informata rreth karakteristikave të saja.Por, nga...

HP ditën e djeshme ka njoftuar për dy pajisje të reja Android. HP Slate6 VoiceTab dhe Slate7 VoiceTab që pritet të të fillojnë lançimin...

Kompania HP me në fund ka nxjerr në shitje tabletin e tyre të koduar Omni 10, nëpërmes Microsoft Store. Ky tablet me Windows 8.1...

Hewlett-Packard (HP) nuk ka pasur ndonjë sukses kur është fjala për smartphone. Prodhuesi i kompjuterëve si duket ka vendosur të provoj edhe një herë....

HP 630 është një laptop i dedikuar për persona që kanë një buxhet të mesëm dhe në pamje të parë duket së është i...

Përkundër dështimit të platformës WebOS dhe një numër çështjesh të tjera që e shqetësojn HP-në, kompania ka refuzuar të heqë dorë kur është fjala...

 Disa vite me parë shumë njerëz kanë shpresuar së platforma webOS që është përdorur tek pajisjet Palm do të jetë një hap i madh...