Monday, 21 August, 2017
Etiketat Postime të etiketuara me "HTC 606W"

Etiketa: HTC 606W

Janë shfaqur detajet dhe disa fotografi të një smartphone-i të ri Android nga HTC, HTC 606W, i cili duket të jetë një smartphone i...