Saturday, 19 August, 2017
Etiketat Postime të etiketuara me "HTC 7 Mozart"

Etiketa: HTC 7 Mozart

HTC 7 Mozart është njëra nga tri pajisjet e para te bëra me Windows Phone 7, duke nisur këtu dhe ofruar një përvojë të shëndosh...