Saturday, 19 August, 2017
Etiketat Postime të etiketuara me "HTC 8S"

Etiketa: HTC 8S

Siç jeni njoftuar dje, në konferencën në New York HTC ka prezantuar 2 smartphone të bazuar në Windows Phone 8, HTC 8X dhe HTC...