Thursday, 17 August, 2017
Etiketat Postime të etiketuara me "HTC 8X"

Etiketa: HTC 8X

Na kanë mbetur edhe një muaj e gjysëm deri në lançimin e Windows 8 dhe pajisjeve të bazuara në të. Është koha që të...

Para pak minutash HTC në konferencën në New York ka prezantuar 2 smartphone të bazuar në Windows Phone 8, HTC 8X dhe HTC 8S....