Tag Archives

2 Articles
Smartphone-t e fundit të lansuar në treg

Smartphone-t e fundit të lansuar në treg

Informohu i pari për pajisjet smartphone të fundit të lansuara në treg, për specifikat si dhe çmimin e tyre.

Më poshtë kemi paraqitur smartphone-t e fundit të lansuar duke përshkruar karakteristika të tyre më kryesore, si dhe çmimet e tyre të përafërta në treg:

NEC TERRAIN -amebleNEC Terrain

 • Sistemi Operativ: Android (4.0)
 • Madhësia e ekranit: 3.1 inç me rezolucion 480 x 640 pikselë
 • Procesori: 1500 MHz- 2 -bërthamor, Krait,  Qualcomm Snapdragon S4 Pro Plus MSM8960
 • RAM: 1 GB
 • Kamera e pasme: 5 megapikselë
 • Kamera frontale: 0.3 megapikselë
 • Hapësira e brendshme: 8 GB
 • Mundësia për SD Kartel: PO
 • Çmimi: ~ 327,00 €

Samsung Galaxy RingSamsung Galaxy Ring

 • Sistemi Operativ: Android (4.1) TouchWiz UI
 • Madhësia e ekranit: 4 inç me rezolucion 480 x 800 pikselë
 • Procesori: 1400 MHz, Scorpion, Qualcomm Snapdragon S2
 • RAM: 1 GB
 • Kamera e pasme: 5 megapikselë
 • Kamera frontale: 1.3 megapikselë
 • Hapësira e brendshme: 4 GB
 • Mundësia për SD Kartel: PO
 • Çmimi: ~ 136,00 €

htc desire 200HTC Desire 200

 • Sistemi Operativ: Android (4.0) Sense UI
 • Madhësia e ekranit: 3.5 inç me rezolucion  320 x 480 pikselë
 • Procesori: 1000 MHz, Qualcomm Snapdragon S1
 • RAM: 512 MB
 • Kamera e pasme: 5 megapikselë
 • Kamera frontale: JO
 • Hapësira e brendshme: 4 GB
 • Mundësia për SD Kartel: PO
 • Çmimi: ~ 351,00 €

huawei ascend p6Huawei Ascend P6

 • Sistemi Operativ: Android (4.2.2) Emotion 1.6 UI
 • Madhësia e ekranit: 4.7 inç me rezolucion  720 x 1280 pikselë
 • Procesori: 1500 MHz  4-bërthamor Huawei K3V2E
 • RAM: 2 GB
 • Kamera e pasme: 8 megapikselë
 • Kamera frontale: 5 megapikselë
 • Hapësira e brendshme: 8 GB
 • Mundësia për SD Kartel: PO
 • Çmimi: ~ 435,00 €

Samasung Galaxy S4 ZoomSamsung Galaxy S4 Zoom

 • Sistemi Operativ: Android (4.2) TouchWiz Nature UX UI
 • Madhësia e ekranit: 4.3 inç me rezolucion  540 x 960 pikselë
 • Procesori: 1500 MHz, 2-bërthamor ARM Cortex-A9
 • RAM: 1.5 GB
 • Kamera e pasme: 16 megapikselë
 • Kamera frontale: 1.9 megapikselë
 • Hapësira e brendshme: 8 GB
 • Mundësia për SD Kartel: PO
 • Çmimi: ~ 499,00 € |ameble|
HTC Desire 200 së shpejti në treg

HTC Desire 200 së shpejti në treg

HTC Desire 200 -amebleSi duket HTC së shpejti do të bënë një përditësim në portofolin e tij me një tjetër pajisje Android të rangut të mesëm i cili do të jetë shumë i përshtatshëm edhe për buxhetin e klientëve. Është fjala për smartphone-in e ri nga HTC Desire 200.

HTC Desire 200 do të ketë ekranin 3.5 –inç me rezolucion 320 x 480 LCD, procesorin 1GHz, 512 MB RAM, si dhe 4 GB hapësirë të brendshme për ruajte e cila mund të rritet nëpërmjet kartelës microSD.

Duke u bazuar në foto, HTC Desire 200  si duket do të ketë të instaluar sistemin Android Ice Cream Sandwich, por nuk dyshojmë në atë se mund të ketë të instaluar edhe sistemet më të reja nga Android.

Deri më tani, nuk ka informata për çmimin si dhe datën  e saktë e lasnimit të HTC Desire 200  në treg. |ameble|