Monday, 21 August, 2017
Etiketat Postime të etiketuara me "HTC First"

Etiketa: HTC First

Facebook ka prezantuar mbrëmë ndërfaqen e saj të re Facebook Home, gjithashtu HTC dhe AT&T kanë qenë prezent në ketë ngjarje dhe kanë bërë...