Thursday, 17 August, 2017
Etiketat Postime të etiketuara me "HTC M8"

Etiketa: HTC M8

Siç kemi raportuar edhe me herët, kompania HTC po përgatitet për ngjarjen që pritet ta mbahet më 25 Mars në Nju Jork dhe Londër,...

Siç edhe është pritur, modeli i ri M8 nga HTC është dashur të lansohet në ngjarjen e Kongresit Botëror të Celularëve në Barcelonë i cili do...