Monday, 21 August, 2017
Etiketat Postime të etiketuara me "HTC One M10"

Etiketa: HTC One M10

Ndryshe nga kompanitë Samsung dhe LG, HTC nuk ka mbajtur një paraqitje zyrtare në Kongresin Botëror të pajisjeve Mobile 2016 (MWC 2016), për të prezantuar...