Thursday, 17 August, 2017
Etiketat Postime të etiketuara me "HTC One MAX"

Etiketa: HTC One MAX

I shumëprituri phablet-i HTC One Max tani është lansuar zyrtarisht, madje para ngjarjes që është pritur të ndodh me 16 Tetor në Hong Kong....

Pavarësisht asaj së HTC One Max ende nuk është prezantuar zyrtarisht, kompania nuk ka mundur ta ndal kryeshefin e saj nga publikimi i disa...

HTC One Max do vijë së shpejti dhe do të jetë me të vërtetë i madh. Nowhereelse.fr ka publikuar e para një seri fotografish...

Javën që shkoj një imazh i phablet-it HTC One Max (T6) është shfaqur në internet nga uebfaqja Taiwanese ePrice, kurse tani është shfaqur edhe pamja...