Wednesday, 23 August, 2017
Etiketat Postime të etiketuara me "HTC One X+"

Etiketa: HTC One X+

Sipas një raporti të publikuar nga specialistet për pajisje mobile “51degrees.mobi”, smartphone-i HTC Desire që dikur ishte smartphone i parë Android që ka arritur...

Seria e Smartphone-ve HTC One është vlerësuar gjerësisht nga përdoruesit dhe nga portalet e njohura që bëjnë vlerësimin e produkteve në Teknologji, por nuk...