Wednesday, 23 August, 2017
Etiketat Postime të etiketuara me "HTC RE Camera"

Etiketa: HTC RE Camera

HTC RE Camera u prezantua në Shtator 2014 së bashku me Desire Eye dhe ishte tentativa e HTC në kategorinë e kamerave në aksion....

Selfie-t janë bërë një fenomen global. Në muajin e kaluar HTC prezantoi Desire Eye dhe RE Camera, pajisje që ishin të fokusuara të fotografitë...