Tag Archives

2 Articles
HTC ora e mençur do të quhet HTC Petra

HTC ora e mençur do të quhet HTC Petra

HTC Smartwatch konceptPërveç modelit HTC One M9, i cili pritet të prezantohet në ngjarjen MWC 2015, ne jemi duke pritur që të prezantohet edhe ora e parë e mençur nga HTC, për të cilën kemi edhe disa informacione të para.

HTC ora e mençur si duket do të quhet HTC Petra e cila pritet të vijë me një ekran PMOLED 1.8 inç me një rezolucion prej 320 x 160 pikselëve.

Ajo që është interesante nga detajet që rrjedhin për HTC Petra është se ora nuk do të vijë me sistemin Android Wear, por në vend të kësaj, pajisja do të vijë me një sistem operativ të ri i zhvilluar nga HTC. Si duket HTC planifikon të krijon platformën e tyre të re e quajtur HTC Smartwatch Multi, e cila do të jetë në përputhje me të dy sisteme operative, Android dhe iOS.

Për HTC Petra gjithashtu është thënë se do të vjen me certifikimin IP57 që tregon se pajisja do të jetë rezistente ndaj ujit dhe pluhurit.

A do të prezantohet kjo orë e mençur së bashku me modelin HTC One M9, do të kuptojmë muajin e ardhshëm në ngjarjen MWC 2015 e cila mbahet në Barcelonë. /ameble

Bloomberg: One M9 do të ketë kamerë 20MP

Bloomberg: One M9 do të ketë kamerë 20MP

HTC-One-M9-ConceptNjë artikull nga Bloomberg zbuloi disa detaje për smartphonin One M9 të HTC-së që do të prezantohet në eventin e 1 Marsit. Së bashku me këtë smartphone mund të prezantohet dhe smartwatch i parë nga HTC.

Në artikullin e Bloomberg flitet për një kamerë dhe eksperiencë audio të përmirësuar. Pajisja do të ketë një kamera 20MP si kamera kryesore, ndërsa kamera frontale do të ketë teknologjinë UltraPixel. Ky ndryshim i teknologjisë së kamerave ngjan me atë çfarë pamë në modelin Desire 826 të prezantuar në CES 2015.

Artikulli përmend shkurt dhe disa informacione për orën e parë të mençur nga HTC, e cila ka shumë gjasa të prezantohet së bashku me HTC One M9 në eventin e datës 1 Mars në Barcelonë. Detaji i vetëm për orën është integrimi më shërbimin fitness nga Under Armour. HTC tha disa ditë më parë se në pajisjet e vitit 2015 do të integrohej shërbimi nga Under Armour, një kompani që merret me performancën atletike.

HTC Smartwatch u konfirmua që në Tetor 2014 dhe kompani tha që ishte vonuar për lançimin e pajisjes në mënyrë që të kishte kohë për të krijuar dhe dizenjuar një pajisje sa më konkuruese në treg.

Këtu mund të lexoni përmbledhjen tonë të karakteristikave të HTC One M9. /ameble/