Friday, 18 August, 2017
Etiketat Postime të etiketuara me "HX90V"

Etiketa: HX90V

Sony ka prezantuar dy kamera të reja në serinë e tyre Cyber-shot, të cilat posedojnë karakteristika të fuqishme dhe një dizajn kompakt që lehtë mund të...