Thursday, 17 August, 2017
Etiketat Postime të etiketuara me "Hyetis Crossbow"

Etiketa: Hyetis Crossbow

Gjithnjë e më shumë pajisje smartwatch po dalin në treg dhe një nga ato e fundit është Hyetis Crossbow zvicerane e cila posedon kamerën...