Wednesday, 23 August, 2017
Etiketat Postime të etiketuara me "Hyetis"

Etiketa: Hyetis

Gjithnjë e më shumë pajisje smartwatch po dalin në treg dhe një nga ato e fundit është Hyetis Crossbow zvicerane e cila posedon kamerën...