Friday, 18 August, 2017
Etiketat Postime të etiketuara me "Ice Cream Sandwich"

Etiketa: Ice Cream Sandwich

Jelly Bean është bërë versioni më i shfrytëzuar nga të gjitha versionet Android. Versionet Android 4.1 dhe 4.2 që zakonisht referohen si "Jelly Bean,"...