Sunday, 20 August, 2017
Etiketat Postime të etiketuara me "Ice Scream Sandwich"

Etiketa: Ice Scream Sandwich

Lenovo ka lancuar një smartphone tjetër të ri me Android, Lenovo A660 i cili posedon sistemin Android versionin Ice Cream Sandwich dhe është dualSIM. Lenovo...