Wednesday, 23 August, 2017
Etiketat Postime të etiketuara me "iF product design award 2014"

Etiketa: iF product design award 2014

Pa dyshim që LG është njëri ndër konkurrentet më serioz të Samsung dhe Apple, kjo kompani është duke ecur me hapa të mëdha drejt...