Monday, 21 August, 2017
Etiketat Postime të etiketuara me "IFA 2012"

Etiketa: IFA 2012

Lenovo ka zbuluar sot tre tableta të reja në panairin IFA - Ideatab S2110A me karakteristika të larta, si dhe dy të tjera mesatare...

Prodhuesi amerikan i sistemeve të zërimit Harman ka prezantuar një sistem të ri të saj KardonSoundSticks në panairin për teknologji IFA në Berlin.Kardon Soundsticks...

Në panairin tregtarë për teknologji IFA në Berlin, Dell ka zbuluar laptopin apo tabletën e tyre Dell XPS Duo 12. Dell XPS Duo 12...

Diten e djeshme Kompania Sony ka shfaqur disa prej produkteve të tyre në IFA 2012 që po mbahet në Berlin të Gjermanisë, kështu që...

Nëse këto imazhe të publikuara nga burime të pa-sigurta tani për tani konstatohen të jenë të vërteta, atëherë i bie që HTC të jetë...

Galaxy Note është një gërshetim në mes të Smartphone dhe Tablet. As telefon e as tablet, por njëkohësisht te dyjat, një kategori e re...