Monday, 21 August, 2017
Etiketat Postime të etiketuara me "InFocus"

Etiketa: InFocus

Edhe pse një PC-on-a-stick mund të duket i favorshëm, zakonisht ky lloj kompjuteri është shumë i limituar: ka vetëm një portë, dhe duhet ta...