Tag Archives

2 Articles
FOSS BootCamp në Gjakovë – 19 Prill

FOSS BootCamp në Gjakovë – 19 Prill

FOSS Boot Camp posteriFLOSSK me ndihmën e UNICEF Innovations Lab Kosovo do të organizojë FOSS BootCamp tani në tre qytete të ndryshme të Kosovës: Pejë, Gjakovë dhe Mitrovicë.

FOSS BootCamp është një ngjarje që përmban një seri të punëtorive brenda të cilave zhvillohen aktivitete të ndërlidhura me edukimin në fushën e softuerit me kod burimor të hapur (Open Source Software).

Të dizajnuara për fillestarë, këto punëtori kanë për qëllim të paraqesin një hyrje të përgjithshme për disa vegla dhe platforma me kod burimor të hapur.

Ndërkohë që FOSS BootCamp i parë do të mbahet këtë të dielë në Pejë, ne po hapim aplikimet edhe për pjesëmarrësit në BootCamp-in e Gjakovës i cili do të mbahet më datën 19 Prill, nga ora 10:00AM në Kolegjin UNIVERSUM kanë shkruar ata.

Të gjithë studentët e interesuar nga Gjakova mund të jenë pjesë e kësaj ngjarjeje. Pjesëmarrësit do të marrin certifikatë pjesëmarrjeje për punëtoritë e ndjekura.

Aplikimi bëhet online, ndiqni vegzën në vijim: http://goo.gl/HoFG83.

Vëni re! Datat për BootCamp-in në Mitrovicë do të publikohen së shpejti!

FOSS BootCamp në Pejë – 13 Prill

FOSS BootCamp në Pejë – 13 Prill

FOSS Boot Camp Peje posteriFLOSSK me ndihmën e UNICEF Innovations Lab Kosovo do të organizojë FOSS BootCamp tani në tre qytete të ndryshme të Kosovës; Pejë, Gjakovë dhe Mitrovicë.

FOSS BootCamp është një ngjarje që përmbanë një seri të punëtorive brenda të cilave zhvillohen aktivitete ndërlidhur me edukimin në fushën e softuerëve me kod burimor të hapur (Open Source Software).
E dizajnuar për fillestarë, këto punëtori kanë për qëllim të paraqesin një hyrje të përgjithshme për disa vegla dhe platformat me kod burimor të hapur.

FOSS BootCamp i parë do të mbahet në Pejë më datën 13 Prill, nga ora 10:00 AM në Qendrën Rinore “Atë Lorenc Mazrreku”.

Të gjithë të studentët e interesuarit nga Peja mund të jenë pjesë e kësaj ngjarjeje. Pjesëmarrësit do marrin certifikatë pjesëmarrje për punëtoritë e ndjekura.
Aplikimi bëhet online, ndiqni linkun në vijim:http://goo.gl/HoFG83

Vëmendje: Datat për BootCamp-et në Gjakovë dhe Mitrovicë do të publikohen shumë shpejt! /ameble