Tag Archives

3 Articles
Në dispozicion Internet Explorer 10 për Windows 7

Në dispozicion Internet Explorer 10 për Windows 7

Me kënaqësi ju njoftojmë së kompania Microsoft ka lansuar sot versionin final të shfletuesit Internet Explorer 10 për Windows 7.

Internet Explorer 10 i ri për Windows 7 përfshin një numër përmirësimesh dhe karakteristikash të reja, duke përfshirë performancën me të zgjeruar të JavaScript, përmirësime në jetën e baterisë për laptop që posedojnë Windows 7 si dhe auto-korrektorin e integruar.

Përditësim IE10 është në dispozicion për të shkarkuar nga tani dhe sjell një ndërfaqe të ngjashme me atë të IE9. |ameble| [divider top=”0″]

IE 10 Preview në dispozicion për shkarkim

IE 10 Preview në dispozicion për shkarkim

Kompania Microsoft ka mbajtur premtimin e saj dhe tanimë ka lëshuar versionin “Preview” të shfletuesit Internet Explorer 10 për Windows 7. Version i Internet Explorer 10 për Windows 7 ka pamjen e njëjtë si në versionin e Windows 8, dhe përfshinë karakteristika të tilla si shfletim në ekran të plotë, përshpejtimin harduerik, përkrah funksionin multitouch, si dhe disa karakteristika tjera.

Internet Explorer 10 Preview për Windows 7 tani është në dispozicion për shkarkim pa pagesë. Nëse në Internet Explorer 9 e keni  të aktivizuar auto-update, automatikisht do të merrni versionin IE10 kur është në dispozicion. Versionet e vjetra të Windows-it, si Vista dhe XP, nuk do të marrin IE10. |ameble| [divider top=”0″]

Nesër, Internet Explorer 10 preview për Windows 7

Nesër, Internet Explorer 10 preview për Windows 7

Një version i ri më pamje paraprake (preview), Internet Explorer 10 për Windows 7 do të jetë në dispozicion nga nesër, sipas LiveSide një ueb portal që ndjek Windows Live.

Uebsajti merr ketë informacion nga një blog i teknologjisë kineze iFanr, e cila ka ndjekur një ngjarje për media për IE 10 sot në Pekin. iFanr ka cituar komentet nga një udhëheqës i Microsoft-it, i cili ka njoftuar për lançimin e menjëhershëm të versionit preview të shfletuesit Internet Explorer.

Kompania ka postuar në një blog muajin e kaluar së një preview e re do të jetë në dispozicion në mes të muajit nëntor. Në atë kohë, Rob Mauceri, menaxher i grupit në programin e Internet Explorer-it, kishte thënë se shfletuesi i ri për Windows 7 ka të njëjtat standarde me platformën bazë të shfletuesit IE 10 në Windows 8. |ameble| [divider top=”0″]