Tag Archives

2 Articles
Zyrtarizohet Internet Explorer 11

Zyrtarizohet Internet Explorer 11

Disa muaj më parë kemi bërë njoftimin se Microsoft është duke testuar versionin e ri të Internet Explorer 11 për sistemin operativ Windows 7 dhe që nga sot ky version është zyrtarizuar.

Internet Explorer 11

Microsoft ka bërë të ditur se me ketë version është përmirësuar përformanca e shfletuesit.

Internet Explorer 11 mund të shkarkohet drejtpërsëdrejti nga uebfaqja e Microsoft-it duke klikuar në këtë link. |ameble|

Në dispozicion test përditësimi “Internet Explorer 11” për Windows 7

Në dispozicion test përditësimi “Internet Explorer 11” për Windows 7

Nëse në pajisjen tuaj përdorni sistemin operativ  Windows 7, atëherë mund të ju interesoj lajmi se Microsoft ka lansuar këtë javë versionin për test të Internet Explorer 11 posaçërisht për Windows 7.

Versioni i fundit IE 11 premton të jetë 30 % më i shpejt se sa shfletuesit tjerë në Windows 7 dhe vjen vetëm dy muaj pas versionit për zhvillues nga Microsoft. Në videon e më poshtme është paraqitur një pamje se çfarë ndryshimesh janë bërë:

[youtube id=”S97t6uEY8BI” width=”600″ height=”350″]

Për më shumë informacione rreth këtij versioni mund të shikoni tek blogu i tyre zyrtar kurse për shkarkim klikoni këtu. |ameble|