Tag Archives

3 Articles
Shfaqen probleme me sistemin e ri iOS 6.1

Shfaqen probleme me sistemin e ri iOS 6.1

Disa ditë më parë ju kemi njoftuar për një prononcim nga Vodafone i cili nëpërmjet një emalit ka paralajmëruar klientët e iPhone 4S se ata nuk duhet pranuar përditësimin e sistemit operativ iOS 6.1 në smartphone-t e tyre deri në kohën e pacaktuar, për arsye se janë shfaqur disa probleme gjatë lidhjeve në rrjet, pranimit të porosive, bërjen dhe marrjen e telefonatave.

Tani është shfaqur edhe një problem tjetër. Në një forum për mbështetje në Apple thuhet se përdoruesit kanë filluar të ankohen në lidhje me jetëgjatësinë e baterisë duke potencuar se ajo është dukshëm e reduktuar.

Për ju  që tani më e keni bërë përditësimin në versionin 6.1, nëse fillojnë të shfaqen problemet e paraqitura më lartë, duhet të jeni në dijeni se është problemi tek sistemi operativ i telefonit e jo problemi tek telefoni.

Nuk duhet të brengoseni shumë, sepse Apple është duke punuar me zhvilluesit e tij për të lëshuar një përditësim të ri iOS 6.1.1 për ti rregulluar problemet në fjalë, dhe ky përditësim pritet të mbërrijë në pajisjet në të ardhmen e afërt. |ameble| [divider top=”0″]

Vodafone paralajmëron përdoruesit iPhone 4S të mos pranojnë përditësimin iOS 6.1

Vodafone paralajmëron përdoruesit iPhone 4S të mos pranojnë përditësimin iOS 6.1

Vodafone nëpërmjet një emalit ka paralajmëruar klientët e iPhone 4S se ata nuk duhet pranuar përditësimin e sistemit operativ iOS 6.1 në smartphone-t e tyre deri në kohën e pacaktuar.

Pse nuk duhet bërë përditësimi i ri, vjen për arsye se janë shfaqur disa probleme me sistemin e ri  iOS 6.1 me të cilin disa iPhone 4S  nuk mund të lidhen ne internet, si dhe dërgimi dhe pranimi i teksteve është po ashtu parandaluar tek përdoruesit. Këto probleme janë shfaqur tek pajisjet e Vodafone që shfrytëzojnë rrjetin 3G.

Apple nuk ka komentuar për situatën e krijuar deri më tani, si dhe nuk ka pasur asnjë prononcim për përdoruesit e iPhone 4S se a duhet bërë apo jo, përditësimi i sistemit iOS 6.1 në këtë kohë. |ameble| [divider top=”0″]

Lansohet versioni iOS 6.1 për iPhone, iPad dhe iPod Touch

Lansohet versioni iOS 6.1 për iPhone, iPad dhe iPod Touch

Pas disa muajsh të lansimit testues (Beta) të iOS 6.1, Apple tani ka lansuar versionin e plotë, për të gjithë ata që përdorin iPhone, iPad dhe iPod touch. Sipas 9to5Mac, versioni i ri i sistemit operativ mobil Apple do të paraqesë mbështetje të zgjeruar për lidhjet LTE, aftësinë për të përdorur aplikacionin Siri dhe përmirësimet në iTunes Match duke shtuar kështu aftësinë që të lejoj abonentë për të shkarkuar këngë individuale nga iCloud.

Apple para se të nxjerr në pah versionin përfundimtar, për zhvilluesit këto ndryshme i kishte lansuar shumë me herët . |ameble| [divider top=”0″]