Wednesday, 23 August, 2017
Etiketat Postime të etiketuara me "iOS 9.1"

Etiketa: iOS 9.1

Apple ka nxjerr versionin iOS 9.1 për iPhone, iPad dhe iPod Touch, përditësimi vjen me disa karakteristika të reja, përmirësime në siguri si dhe disa...