Saturday, 19 August, 2017
Etiketat Postime të etiketuara me "iPad 4 128 GB"

Etiketa: iPad 4 128 GB

E plotësuar (16:07) - Siç është paralajmëruar javën e kaluar, Apple ka mbajtur premtimin e vërtet të tyre dhe nga tani Ju mund të bëni...