Tag Archives

2 Articles
Krahasim: Kualiteti i fotografisë në iPhone

Krahasim: Kualiteti i fotografisë në iPhone

Në këtë artikull është bërë krahasimi i fotografive të nxjerra nga aparatet e të gjithë versioneve të iPhone-it prej kur versioni i parë i tij u publikua në vitin 2007.

Krahasimet janë bërë në mes (Gjenerates së parë të iPhone, iPhone 3G, iPhone 3GS, iPhone 4, iPhone 4S, dhe iPhone 5).

Këtu mund të vëreni dallimet në secilin nga tre rastet që kemi prezantuar në të cilën shfaqen imazhet origjinale të secilit dhe imazhet e detajuara përmes(zoom).

Cili iPhone sipas jush ka kualitetin më të mirë të fotografisë ?

ameble1

ameble2

ameble3

 

|ameble|

iPhone 5, ka shënuar rekord të ri

iPhone 5, ka shënuar rekord të ri

Apple ka publikuar numrin rekord të para-porosive për një ditë të iPhone 5, dy milion ështe numri i porosive për iPhone 5, nga e premtja e kaluar kur edhe u publiku. Kjo ështe dyfishi i iPhone 4S. Në të njëjtën kohë edhe aksionet e Apple-it kanë kaluar vlerën rekord 700 dollarë për aksion, tani kompania më e vlefshme në botë është me vlerë gati 656 miliardë dollar, rreth gjashtë herë më shume se në qershor 2007 kur është lëshuar iPhone-i parë.

Nëse këto të dhëna janë të sakta atëher pritet që në dyqanet e Apple-it të krijohen radhë të gjata pritjesh. Në New York tash kanë filluar të presin në radhë për të qenë të parët ata që do të pajisen më iPhone5.

Apple ka deklaruar se kërkesa për telefonin ka tejkaluar furnizimin fillestar, kështu që edhe pse shumica e para-porosive do të dorëzohet të premten, të tjerët do të presin për dërgesë deri në Tetor. |ameble| [divider top=”0″]