Monday, 21 August, 2017
Etiketat Postime të etiketuara me "iPhone 4S"

Etiketa: iPhone 4S

Në këtë artikull është bërë krahasimi i fotografive të nxjerra nga aparatet e të gjithë versioneve të iPhone-it prej kur versioni i parë i...

Vodafone nëpërmjet një emalit ka paralajmëruar klientët e iPhone 4S se ata nuk duhet pranuar përditësimin e sistemit operativ iOS 6.1 në smartphone-t e...

Duke u nisur nga fakti se iPhone ka shumë fansa dhe shumë përdorues në Kosovë, ku një pjesë e madhe e tyre ndoshta nuk kanë...

Kompania e quajtur Tawkon krijoi një aplikacion me diagram informues për telefona të ndryshëm i cili tregon se sa trupi juaj absorbon sasi të...