Thursday, 17 August, 2017
Etiketat Postime të etiketuara me "iPhone 5"

Etiketa: iPhone 5

Samsung është kthyer me traditën e vjetër të saj, në përpjekje për të rritur shitjet e saj të smartphone-it të ri Galaxy S5. Kompania ka...

Apple ka marrë nismën për të zëvendësuar butonin e ndezjes së pajisjeve iPhone 5 të cilët kanë problem me këtë buton. Nëse iPhone 5...

Sipas një raporti nga AllThingsD kompania Apple pritet të prezantoj smartphone-in e saj të ardhshëm, saktësisht pas një muaj. Burimet flasin se kjo ngjarje pritet...

Samsung është e njohur për reklamat e tyre kundrejt produkteve të kompanisë Apple mirëpo kësaj radhe edhe Nokia ka vendosur të luaj të njëjtin...

Pak orë më parë kanë filluar të qarkullojnë fotot e para të brendësisë dhe pjesës së pasme të iPhone 5S. Këto fotografi janë zbuluar...

Në këtë artikull është bërë krahasimi i fotografive të nxjerra nga aparatet e të gjithë versioneve të iPhone-it prej kur versioni i parë i...

Kompania Apple ditën e djeshme ka njoftuar për rezultatet e fundit financiare të tyre, dhe sipas rezultateve duket se kanë shitur më shumë iPhone...

Se çfarë vjen brenda pako kontratës EXTRA 12 nga IPKO shikoni videon!Në Kosovë shumë dyqane shesin iPhone 5 dhe në shumë raste nuk jemi të...

Pasi që tani më është e njohur për të gjithë ekzistenca e një konkurrence të madhe në mes dy gjigantëve Samsung dhe Apple ,...

Më herët kemi raportuar së lansimi i iPhone 5S do të jetë në muajin Qershor, por tani sipas një raporti të fundit nga iMore, data e lansimit...

Vet titulli tregon të gjitha, që ka të bëj me Top 5-shen e smartphone-ve, Android, iOS, BlackBerry dhe Windows Phone të fundit dhe më të suksesshëm...

Disa ditë më parë, është zyrtarizuar smarthone i ri nga BlackBerry Z10, dhe e kemi krahasuar atë me Samsung Galaxy S3.Duke e nisur nga...