Wednesday, 16 August, 2017
Etiketat Postime të etiketuara me "iPhone 5C"

Etiketa: iPhone 5C

Asnjë kompani nuk është në gjendje ta mbaj ndonjë model të caktuar për shumë kohë dhe si duket edhe Apple do të futet në këtë...

Siç kemi njoftuar disa ditë më parë, Apple ka filluar me shitjen e dy modeleve të reja, iPhone 5S dhe iPhone 5C dhe duke...

Disa orë më parë keni pasur mundësit të përcjellin ngjarjen drejtpërsëdrejti nga Apple me ç’ rast janë prezantuar edhe zyrtarisht modelet e reja iPhone...

Sot është 10 Shtatori, një ditë madhështore për adhuruesit e produkteve të Apple-it. Dita kur e gjithë bota e teknologjisë është e orientuar në...

Apple zyrtarisht u ka dërguar ftesë mediave për një ngjarje që ka caktuar të mbahet më 10 Shtator, ku aty priten të prezantohen smartphone-t...

Sipas një raporti nga AllThingsD kompania Apple pritet të prezantoj smartphone-in e saj të ardhshëm, saktësisht pas një muaj. Burimet flasin se kjo ngjarje pritet...

Deri në këtë fundjavë, askush nuk e dinte se si do të quhet Apple iPhone i ri përfolur i cili thuhet të jetë një...