Thursday, 17 August, 2017
Etiketat Postime të etiketuara me "iPhone 5S&5C"

Etiketa: iPhone 5S&5C

Sot, në shume media elektronike kanë filluar të shpërndahen informata në lidhje me datën dhe vendin e publikimit të gjeneratës së ardhshme të iPhone....