Saturday, 19 August, 2017
Etiketat Postime të etiketuara me "Iphone 6 Plus"

Etiketa: Iphone 6 Plus

Disa pronarë të iPhone 6 Plus, kanë zbuluar se pajisjet e tyre kanë pësuar deformime të lehta prej përdorimit normal, d.m.th. gjatë mbajtjes në...

Pas lansimit të iPhone 6 dhe iPhone 6 Plus nga Apple, janë publikuar shifrat e shitjes për vikendin e parë dhe sipas tyre është...

Edhe 4 ditë kanë mbetur deri tek lansimi i iPhone 6 dhe iPhone 6 Plus në treg. A do të jetë Apple në gjendje...

Apple ka konfirmuar se ka arritur me të vërtetë një numër rekord të para-porosive për iPhone 6. Lajmi është raportuar fillimisht nga CNBC. Është ende...

Dhe siç ishte planifikuar, në ngjarjen e organizuar nga Apple, janë prezantuar dy modele më të reja të gjeneratës iPhone, iphone 6 dhe iPhone...