Tag Archives

5 Articles
iPhone 8 vjen me wireless mbushës (charger)

iPhone 8 vjen me wireless mbushës (charger)

Në shtator të këtij viti pritet lancimi i smartphonit iPhone 8 i cili do të vijë me shumë të rreja ku prej tyre do të jetë edhe shërbimi i shumëpritur Wireless Charging.

Është shumë e pa qartë se si Apple do të funksionalizojë wireless charger, por duket se po merr konceptin e mbushjes me wireless nga kundërshtari më i madh Samsung. Sidoqoftë, Apple ka njoftuar se që nga shkurti i vitit të kaluar, është duke punuar në zhvillimin e pajisjes wireless charging.

Apple poashtu lajmëroi se iPhone 8 mund të kushtojë më shumë se 1000$ për shkak të risive të reja që do të sjell në iPhonen e ri. /ameble.com

Koha për iPhone me 32GB hapësirë të largohet nga tregu

Koha për iPhone me 32GB hapësirë të largohet nga tregu

Apple planifikon që në lancimin e radhës të modelit të ri, iPhone 8, i cili pritet të jetë në shtator të kë këtij vitit, të fillojë prodhimin e pajisjeve me hapësirë të brendshme nga 64GB e tutje. Këto janë të rreja të mrekullueshme për përdoruesit të brendit Apple. Si duket ky vendim tregon se gjiganti Apple dëshiron gradualisht t’i largojë nga tregu iPhonet me hapësirë të vogël.

Ky veprim mund të paraqet një pakënaqësi tek përdorëset e pajisjeve Apple, për arsye se do të ketë një ndikim edhe në ngritjen e çmimeve të iPhone-ve. Nga përvoja e deritanishme, me rritjen e hapësirës së brendshme të një modeli të iPhone-it, është rritur drejtpërsëdrejti edhe çmimi i tij.

Shumica e përdoruesve janë të kënaqur me vendimin nga Apple, për zgjerimin e hapësirave të brendshme, pasi që modelet me 16 GB ose 32 GB, nuk kanë pasur hapësirën e mjaftueshme për një përdorues, ose nuk kanë plotësuar në tërësi nevojat e tyre. /ameble.com

iPhone 8 – Risitë dhe çmimi

iPhone 8 – Risitë dhe çmimi

iPhone 8 po vjen, dhe risi po bjen

Kemi raportuar edhe më herët se Apple ka blerë 70 milionë panele ekranesh OLED nga Samsung, për versionin e ardhshëm të iPhone-it dhe tani kanë dalë në qarkullim informacione më të detajuara për këtë model.

Së pari pritet që ekrani të ketë madhësinë 5.8 inç. Butoni i mesem do të hiqet komplet për t’i lëshuar vend “hapësirës funksionale”, ngjashëm me atë që ndodhet në MacBook.

Pritet të jenë dy opsione: njëri me kapacitet 64GB dhe tjetri 256GB. Çmimi fillestar për versionin me 64GB pritet të jetë 790€ ndërsa versioni me 256GB do të kushtojë rreth 930€. I vetmi smartphone që mund të krahasohet me modelin e ardhshëm të iPhone 8 është Galaxy S8+ me 6GB RAM dhe 128GB memorie që në lansim kushtoi 960€. /ameble.com

Apple blen 70 milion ekrane për iPhone 8 nga Samsung

Apple blen 70 milion ekrane për iPhone 8 nga Samsung

Në shtator të këtij viti pritet të lansohet iPhone 8 nga Apple e cila pritet të vijë me 3 versione për përdoruesit e saj.
Apple planifikon të lansojë smartphonen e ri iPhone 8 me ekran prej 4.7 inch dhe me 5.5 inch iPhone 8 plus, ata planifikojnë që iPhone 8 të lansohet me ekrane OLED.
Sipas raporteve të fundit, Apple ka porositur më shumë se 70 milionë ekrane OLED të cilat janë të prodhuara nga Samsung i cili njihet si rival i madh i kompanisë Apple.

Samsung planifikon prodhimin e më shumë se 95 milionë ekraneve për Apple për shkak se pritshmëritë e porositjeve të iPhone 8 mund të tejkalojnë.
Ne gjithashtu mund të presim edhe performanca më të mira nga procesorët që do të përdoren në iPhone 8, po ashtu pritet që në iPhone 8 të lansohet edhe Wireless Charging.
Me lansimin e smartphoneve të rijnë pritet të lansohet edhe  iOs 11 në shtator.

Në moment që do të dalin fotot e para të telefonit të Apple ne do të ju njoftojmë./ameble.com

Është zyrtare (ndoshta), iPhone 8 do të ketë ekran OLED!

Është zyrtare (ndoshta), iPhone 8 do të ketë ekran OLED!

Le t’i lemë thashethemet anash, iPhone 8 do të ketë ekranin OLED, mendohet. Akoma nuk është e konfirmuar nga Apple në ketë kohë, por siç duket kjo do të jetë e vërtetë pasi para ca muajsh Apple porositi mbi 70 milionë ekrane OLED nga rivali i tyre kompania Samsung.

Thashethemet janë përhapur që para shumë muajsh. Por tani janë vetëm disa fakte të vogla se Apple do te hedh ne treg një gjeneratë të re iPhone-ësh me ekrane OLED dhe me një ekran të lakuar si Galaxy S8 ose Galaxy S7 Edge.

Ekranet OLED mund të jenë vetëm në një nga tre modelet që do të lansohen këtë vit dhe me shumë mundësi, duke u bazuar në thashethemet e dalura do te jetë vetëm në modelin me të mirë që i cili gjithashtu sipas thashethemeve do të quhet “iPhone Edition”. Gjithashtu është dhe një thashethem tjetër i cili ky model mund te ketë IRIS Scanner (skanimi i retinës së syrit për tu kyçur në pajisje) si dhe Wireless Charging (mbushësi i pajisjes pa kabull) /ameble.com