Saturday, 19 August, 2017
Etiketat Postime të etiketuara me "IPKO & Apple"

Etiketa: IPKO & Apple

LAJM I JASHTËZAKONSHËM NGA IPKO:IPKO është bërë partner zyrtar dhe ekskluziv i kompanisë Apple.Marrëveshja e re mes IPKO-së dhe Apple do të thotë që...