Monday, 21 August, 2017
Etiketat Postime të etiketuara me "IT"

Etiketa: IT

Agjensia "Gartner" qe merret me këshilla dhe hulumtime në Teknologji ka njoftuar se kompanitë do të shpenzojnë mbi 3.6 trilion$ ketë vit në mbarë...