Friday, 18 August, 2017
Etiketat Postime të etiketuara me "iTunes 11"

Etiketa: iTunes 11

Me në fund Apple ka lëshuar përditësimin iTunes 11 dhe tani është në dispozicion për përdoruesit e OS X dhe Windows-it. Përditësimi për OS...