Saturday, 19 August, 2017
Etiketat Postime të etiketuara me "iWatch"

Etiketa: iWatch

"Live video from our special event will be right here. And so will a whole lot more, ka shkruar Apple në ueb-faqen e saj, duke...

Apple ka caktuar një ngjarje më 9 Shtator, ka gjasa të jetë për iPhone-in e tyre të ri, dhe ndoshta edhe për orën e...

Kemi parë disa kompani që u janë futur tregut të orëve të mençura (smartwatch), si Samsung, Pebble, Sony, LG, Motorola. Por deri me tani...

Gjiganti Apple me gjasë është duke testuar fleksibilitetin e ekranit me teknologjinë OLED (organic light-emitting diode) i cili do të implementohet në produktin e...

Udhëheqësi ekzekutiv i kompanisë Apple, Tim Cook në një konferencë shtypi për investitorët ka konfirmuar se kompania është duke kërkuar për kategori të reja...