Wednesday, 16 August, 2017
Etiketat Postime të etiketuara me "JB 4.1.2"

Etiketa: JB 4.1.2

        Ashtu si është premtuar dhe përfolur që dy muaj, Samsung ka filluar shpërndarjen e Android 4.1.2 për Galaxy S III ( I9300 ). Këtë...