Thursday, 17 August, 2017
Etiketat Postime të etiketuara me "Juniper Networks"

Etiketa: Juniper Networks

Edhe më shumë dhimbje, Heartbleed ka prekur gjithashtu edhe Router-at. Kompanitë e mëdha Cisco Systems dhe Juniper Networks kanë njoftuar së virusi Heartbleed është...