Friday, 18 August, 2017
Etiketat Postime të etiketuara me "Kampionati Botëror"

Etiketa: Kampionati Botëror

Për informatë, loja e parë e kampionatit botëror është të enjten e ardhshme, me 12 Qershor mes Brazilit dhe Kroacisë. Para se të filloj...