Wednesday, 16 August, 2017
Etiketat Postime të etiketuara me "Keys-to-Go"

Etiketa: Keys-to-Go

Logitech ka lansuar një tastierë të re posaçërisht për përdoruesit e pajisjeve Android dhe Windows, të quajtur Keys-to-Go. Tastiera duket shumë e shumë e njëjtë...