Monday, 21 August, 2017
Etiketat Postime të etiketuara me "Kindle Fire HD"

Etiketa: Kindle Fire HD

Teknologjia HD është futur edhe tek pajisjet Kindle Fire nga Amazon. Tableti i parë HD nga Amazon është emëruar me po të njëjtin emër...

Përveç prezantimit të tabletit të ri Kindle Fire HDX, Amazon ka prezantuar gjithashtu edhe një version të ri të përditësuar të tabletit Kindle Fire...

Amazon Kindle Fire HD ofron një ekran i cili është i barabartë me ekranin e iPad, duke potencuar dhe çmimin se është më i...

Amazon edhe zyrtarisht ka publikuar tre Kindle Fire HD në konferencën për media të mbajtur mbrëmë në Santa Monica të Kalifornise. Kindle Fire HD...