Tag Archives

2 Articles
Google mund të lansoj versionin Android 4.4 KitKat më datë 14 Tetor

Google mund të lansoj versionin Android 4.4 KitKat më datë 14 Tetor

Android KitKatAusDroid raporton se një burim i tyre ka informuar ata se versioni i iri i Android-it KitKat do të lansohet më datë 14 Tetor përkrah smartphone-it tash të shumë përfolur Nexus 5. Së bashku me këto informacioni janë shfaqur gjithashtu edhe disa nga karakteristikat që pritet të përfshihen në versionin KitKat:

  • Disponueshmëria e firmware-it nga modelet e vjetra
  • Përditësimet Miracast
  • Vizualizimi i ri i galerisë
  • API të reja në lidhje me animacionet
  • Paleta reja të ngjyrave si dhe
  • Widgets të reja për njoftimet (notifications).

Ata kanë shtuar duke thënë se versioni i ri KitKat nuk është larg dhe përderisa smartphone-i i ri Nexus është paraqitur në FCC kjo të bën të besosh se data e lartpërmendur mund të jetë e vërtetë. Kurdo që lansimi ndodh ameble për entuziastët e teknologjisë do të shfaq ngjarjen drejtpërdrejt. |ameble|

“Android KitKat” është koduar versioni i ardhshëm i Android 4.4

“Android KitKat” është koduar versioni i ardhshëm i Android 4.4

Përveç Honeycomb, Gingerbread, Eclair, Ice Cream Sandwich dhe i fundit Jelly Bean që janë parë selinë e Google-it, tani kompania ka ngritur një statujë të një figure të madhe të Android-it e bërë nga KitKat. Gjithashtu një imazh i statujës ishte postuar nga kreu i Android-it, Sundar Pichai, në Google +. Si duket Keylime Pie nuk është më në opsion.

Android KitKat

“Pas kthimit tim nga Azia, unë isha i tronditur kur gjeta ketë statujë në pritjen per përshëndetje Android KitKat dhe nuk më pritet deri në lançimin e versionit të ardhshëm të platformës që do të jetë edhe më e ëmbël, është një nga më të preferuarat e ekipit tonë ka thënë Pichai”.

A do të jetë versioni Android 4.4 me emrin Kit Kat? Po! Si duket është sponzorizuar nga KitKat dhe Google menjëherë ka postuar një info-grafikë duke deklaruar dhe shpresuar se KitKat do të “arrijë një përvojë mahnitëse në dispozicion për të gjithë.” |ameble|