Monday, 21 August, 2017
Etiketat Postime të etiketuara me "Kodak"

Etiketa: Kodak

Kodak ka lansuar smartphone-in e tyre të parë në eventin CES 2015, Kodak IM5, që është një smartphone Android me ekran 5-inç dhe definicion...

Kodak sapo ka njoftuar për planet e tyre për një smartphone të ri Android që pritet të lansohet në fillim të muajit të ardhshëm....

Kompania Kodak viteve të fundit ka marr rrugën e falimentimit. Edhe pse, ajo ende na jap atë kujtesën e vjetër si një kompani e...

Apple dhe Google në njerën anë janë duke luftuar për dominim në tregjet e smartphone-ve dhe tabletëve, mirëpo në anën tjetër të dy kompanitë...