Wednesday, 23 August, 2017
Etiketat Postime të etiketuara me "KosICT"

Etiketa: KosICT

Konferenca më e madhe rajonale e Teknologjisë së Informacionit dhe të Komunikimit, nën organizimin e STIKK dhe ICK, sjell sërish risi me trendët më...